Col·laborem amb Up Catalonia per impulsar l’emprenedoria

En el marc del compromís que Sant Cugat Consulting té amb l’emprenedoria empresarial, recentment hem establert un acord de col·laboració o partnership amb Up Catalonia. Aquesta col·laboració té com a objectiu ajudar a start ups del territori català, oferint-los l’acompanyament i eines necessàries en el seu procés de creació empresarial.

Up Catalonia és una plataforma que uneix projectes i idees potencialment viables amb els principals operadors de creació d’empreses. Aquests agents col·laboradors – entitats, institucions i empreses de referència – promouen i acompanyen l’emprenedor en un format de mentoring, que es formalitza en 24 mesos de tutories, sessions amb experts i accés a clients potencials.

Sant Cugat Consulting es suma a aquesta iniciativa oferint el seu expertise en l’àmbit de l’assessoria, la gestió, la fiscalitat i el dret d’empresa i laboral.

Si tens un projecte empresarial en ment, t’animem a que participis d’aquesta iniciativa!
Posa’t en contacte amb nosaltres si vols més informació sobre la nostra participació en el projecte o sobre com podem impulsar la teva idea.


Sense comentaris per "Col·laborem amb Up Catalonia per impulsar l'emprenedoria"


    Vols fer un comentari?

    Pots escriure html