¿Gestoria online vs Gestoria tradicional?

Quin tipus de servei et convé més segons la teva activitat? T’ajudem a prendre la decisió entre gestoria online i tradicional, perquè s’ajusti al teu projecte professional i a les teves necessitats.

Una gestoria tradicional és aquella que ofereix els seus serveis des d’una oficina física i dóna servei als seus clients de forma presencial. Una gestoria o assessoria en línia, model en creixement a hores d’ara, utilitza la xarxa i internet com a plataforma i eina per oferir els seus serveis.

En funció de la grandària, volum de dades i localització del teu projecte, així com de la teva disponibilitat de temps i recursos, et pot convenir un servei o un altre. Desglossem alguns dels criteris que poden ajudar-te a decidir.

Avantatges i inconvenients del servei de gestoria en línia

 • Noves eines digitals de control de l’estat de les teves gestions i de la teva empresa, actualitzat al minut, el que et permet treballar amb eficiència, basant-te en dades reals.
 • Preus ajustats al tipus de servei, volum de treball i producte o servei del teu projecte professional.
 • Eines de gestió de fàcil accés, deslocalitzat, en què disposes d’informació permanent 24/7 des de qualsevol punt d’accés a internet.
 • Fàcil ús de les eines.
 • Optimització del temps, evites desplaçaments.
 • Escalabilitat. Si el teu projecte creix, la herramikneta pot adaptar-se a les teves noves necessitats de gestió.

  Per contra, cal tenir en compte que:

 • si es necessiten consultes personalitzades o formació en l’ús d’eina és més complex que quan tens un servei presencial, de tu a tu, amb un gestor.
 • La Corba d’aprenentatge de l’eina, tot i no ser per res complexa, pot ser tediosa per a alguns usuaris.
 • La introducció de dades en l’eina de gestió és a càrrec del client, de manera que cal dedicar-li un temps, de forma constant.

Avantatges del servei de gestoria tradicional: A qui li pot interessar més?

A grans trets, si es compta amb un gran volum de gestions i de documentació, o un equip de treballadors de cert volum, es complica la gestió en línia ja no és tan estandarditzada, ni tan personalitzada. Per a poder crear una eina digital transversal, que pugui servir com a plataforma per a diferents tipus de negoci o projecte, es tenen en compte gestions habituals amb un nivell de complexitat baix-mitjà.

Quan s’han de tenir en compte particularitats d’un sector concret, excepcions en la gestió de personal o facturació i altres, convé tenir un control i supervisió per un expert en tot moment, i aquí recomanem el servei de gestoria tradicional.
En aquest també es compta amb la escalabilitat del servei segons necessitats, i un servei d’atenció al client via telemàtica o presencial en tot moment.

Recorda que a Sant Cugat Consulting tenim serveis d’assessoria i gestoria online especialitzat en Autònoms així com serveis d’Assessoria i Mentoring presencial per a Empreses, Pimes i grans empreses, consulta amb nosaltres com podem ajudar-te!


Sense comentaris per "¿Gestoria online vs Gestoria tradicional?"


  Vols fer un comentari?

  Pots escriure html

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.